Ha gyorsan szeretnénk valami egyszerű epres édességet:)
30 dkg eper
50 dkg mascarpone
5dl tejszín (Habmester)
25 dkg porcukor
1 cs Butter keksz
Elkészítés
Az epret jól megmossuk, lecsumázzuk, és hagyjuk jól lecsöpögni, leszáradni.
A mascarpone-t porcukorral össszekeverjük, belerakjuk az összeturmixolt epret és a kémény habbá vert tejszínt, és ezzel jól átkeverjük.
Jénai aljába sorakoztatjuk a kekszet rákenjük a krémet, és a tetejét befedjük kekszel.
Hagyjuk állni fél napot hűtőben. A kekszek mentén szeletelhető.
Hát ez most kicsit más lett..van benne brownie , tejszín , vla, eper...lehet poharas finomságnak kellett volna készíteni..de így sem kellett szinte kimosni a tálkát..:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése